Perunaportaali tuo laatuanalyysit asiakkaiden ja viljelijöiden saataville

Merkittävin toiminnallinen uudistus Luonnostan uusilla sivuilla on Luonnostan Perunaportaalin käyttöönotto. Portaalissa jaetaan asiakkaille heille myytävien erien laatuanalyysitiedot. Tiedot ovat siis nyt saatavilla välittömästi analysoinnin jälkeen. Portaaliin pääsee kaikilla sivuilla oikeassa laidassa näkyvän Perunaportaali-linkin kautta.

Viljelijöille portaali antaa mahdollisuuden tarkastella omia laatuanalyysejä ja lisäksi ylläpitää oma varastotilannettaa. Portaalissa voi myös esimerkiksi ilmoittaa Luonnostalle uudesta myytävästä erästä.

Portaalin käyttöohjeet tullaan julkaisemaan tällä sivustolla. Lisäksi asiakkaille ja viljelijöille lähetetään tunnukset ja salasanat piakkoin. Lisätietoja portaalin toiminnasta antaa projektiassistentti Marika Tuomikoski (040 703 2143, marika.tuomikoski(at)luonnosta.fi)