Laatuanalyysipäivät 13.-14.10.

Järjestämme jokavuotiset laatuanalyysipäivät maanantaina ja tiistaina 13.-14.10. Päivien aikana käydään läpi kaikki sopimuserät. Myös sopimuksen ulkopuolisia eriä on mahdollista analysoida samalla kertaa. Pyydämmekin sopimusviljelijöitä toimittamaan näytteet perunaeristä keräilypisteisiin, joista ne toimitetaan kuljetusliikkeen kyydissä eteenpäin. Näytteen koko on noin 8 kg ja pussiin tulee kirjoittaa lajike, viljelijä sekä lohkon nimi. Muista sopia näytteiden viennistä viljelijöiden kanssa etukäteen vaikkapa puhelimitse. Prosille voi viedä heidän aukioloaikoinaan.

Keräilypisteet:
Kalajoki, Matti Peltola (toimitettava viimeistään to 9.10.)
Himanka, Juha Kuusisto (toimitettava viimeistään to 9.10.)
Suupohja, Prosin terminaali Kristiinankaupungissa (toimitettava viimeistään ke 8.10.)