Loppuvuoden messutapahtumia peruna-alan ammattilaisille

Vuoden 2014 loppu on täynnä mielenkiintoisia peruna-alan tapahtumia ympäri Eurooppaa. Marraskuun alussa 6.-7. 11. järjestetään Hollannissa siemenperunatalojen avointen ovien päivät. Suomalaiset siementoimijat ovat perinteisesti käyneet tapahtumissa tutustumassa uusimpiin trendeihin. Ovet ovat toki avoinna myös kaikille muille.

Belgiassa järjestettävään Interpom-tapahtumaan on lähdössä Suomesta useampikin ryhmä perunaihmisiä. Tämä erityisesti konepuolen tapahtuma järjestetään 23.-25.11. Kortrijkissa.

Kolmas merkittävä tapahtuma on Elmia Odla Ruotsin Jönköpingissä 9.-10.12. Tapahtumaan odotetaan runsaasti vierailijoita Ruotsista, Suomesta, Tanskasta ja Norjasta. Joka kolmas vuosi järjestettävä tapahtuma on aiemmin ollut erinomainen paikka tavata vanhoja tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin.