Luonnosta 30 vuotta!

Perunakauppa Luonnosta Oy:n juuret juontavat vuoteen 1986 ja pohjoispohjalaisille perunapelloille. Tällöin perustettiin maatilamatkailuun ja perunan myyntiin erikoistunut yritys, josta vuonna 1997 tuli osakeyhtiö. Luonnostan kasvutarina merkittäväksi suomalaiseksi perunan välittäjäksi alkoi 2006, jolloin silloinen Pohjoisen Kantaperuna osti Luonnostan osake-enemmistön. Yrityksen vaiheet ovat täynnä hienoja muistoja, haasteita, hauskoja tilanteita ja ennen kaikkea halua myydä perunaa. Tänä päivänä Luonnosta on verkostoituneimpia yrityksiä koko peruna-alalla. Toimintamme ohjenuora löytyy tänäkin päivänä sloganistamme: Oikea peruna oikeaan paikkaan.

Järjestämme iloiset ja vapaamuotoiset 30-vuotissynttärit Kalajoella 25.11.2016. Lisätiedot ja kutsu lähetetään myöhemmin henkilökohtaisesti.