Kutsu Luonnostan 30-vuotisjuhliin

Vuosi 1986 on jättänyt jälkensä historiankirjoihin ja ihmisten mieliin monien järisyttävien tapahtumien myötä: Kekkonen kuoli, Tšernobyl räjähti ja Perunakauppa Luonnosta Oy perustettiin. Luonnostan toiminta on vuosikymmenien varrella kohdannut monia mullistuksia, haasteita ja onnistumisia, joten syystäkin on juhlan aika!

kekkonen

Kutsumme yhteistyökumppanimme Luonnostan 30-vuotisjuhliin Kalajoelle Ravintola Dyyniin (Dyynitie 4, 85100 Kalajoki) perjantaina 25.11.2016 kello 15.00 alkaen. Virallinen ohjelma alkaa kello 15.30 maljan nostolla. Puheet aiomme pitää lyhyinä ja keskittyä hauskanpitoon! Luvassa on herkullista ruokaa, kakkukahvit, hauskoja muisteloita sekä täysiä vatsojamme naurulla hytkyttävän koomikko Tommi Ylimäisen stand-up-esitys, missäpä muualla kuin Dyynin mainiossa Club Kekkosessa. Virallinen ohjelma päättyy noin 18.30, mutta Dyyni baareineen on käytössämme klo 22 saakka, josta eteenpäin ovet avautuvat myös muulle väelle. Pukukoodi: smart casual.

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisestasi Heidille (heidi.soini@luonnosta.fi, 040-8093543) perjantaihin 18.11.2016 mennessä. Paikkoja on rajallinen määrä, joten nopeat syövät, hitaat eivät.