Peruna-kirja ilmestyy 25. lokakuuta!

Ruokatoimittaja ja -kirjailija Sanna Mansikkamäen kirja Peruna – parhaat reseptit julkaistaan 25.10., Helsingin kirjamessujen avajaispäivänä. Peruna-kirja pitää sisällään runsaan tietopaketin perunasta ja ennen kaikkea runsaasti herkullisia perunareseptejä alkupaloista leivonnaisiin sekä veden kielelle nostattavia upeita ruokakuvia. Luonnostan Antti Kuusisto on myös ollut mukana avustamassa perunatieto-osion koostamisessa.

Kirjanjulkistustilaisuuteen Helsingin messukeskukseen on kutsuttu paikalle perunaväkeä kertomaan perunasta ja alasta. Myös Luonnosta osallistuu tilaisuuteen.

Peruna ja Peruna-kirja pääsevät valokeilaan myös Kirjamessujen kanssa samaan aikaan 25.–28.10. järjestettävillä Ruoka- ja Viinimessuilla. Lauantaina 27.10. klo 12.30 Sanna Mansikkamäki esittelee perunareseptejä sekä kertoo suomalaisesta perunasta ja lajikkeista Atrian Näytöskeittiössä.

Kuva: Peruna – parhaat reseptit (Readme) / kuvaaja Pia Inberg