Perunakauppa Luonnosta Oy on nyt Luonnosta Finland Oy

Toiminimemme on muuttunut. Perunakauppa Luonnosta Oy on nyt Luonnosta Finland Oy.

Luonnosta näki päivänvalon jo vuonna 1986. Vuosien varrella toiminnan fokus ja myös toiminimi on moneen kertaan muuttunut, mutta ´Luonnosta´ on aina ollut olennainen osa yritystä ja sen nimeä. Erityisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana toimintamme on kansainvälistynyt ja tuotevalikoima laajentunut. Vaikka peruna on edelleen päätuotteemme, on kontaktiverkostoja rakennettu myös muiden vihannesten osalta, ja viimeisen vuoden aikana toimintaa laajennettu myös eksoottisiin tuontituotteisiin.

Meidät tunnetaan niin kotimaassa kuin kauempanakin Luonnostana, joten tämä osa haluttiin säilyttää nimessä jatkossakin. Nimessä Luonnosta Finland Oy on edelleen suomalaisuutta, mutta myös ripaus kansainvälisyyttä; se kertoo heti kumppaneillemme, mistä tulemme.