Tuotteet

Luonnostan päätuotteita ovat peruna, sipuli, porkkana, kaali, punajuuri ja avokado, niin tavanomaisena kuin luomunakin.

Hankimme ja toimitamme myös muita vihanneksia ja hedelmiä sekä huolehdimme tarvittaessa logistiikasta ja paperitöistä.

Lähes 40-vuotisen toimintamme aikana olemme kehittäneet kansainvälistä verkostoamme hedelmä- ja vihannestuotteiden parissa, jotta voimme tarjota tuotteita ympärivuotisesti ilman alueellisia rajoituksia.

Peruna

Peruna, tuo todellinen ruokapöydän monitaituri, ansaitsisi mainettaan suuremman arvostuksen. Pieni hiilijalanjälki, kohtuullinen vedentarve ja erinomaiset ravintoarvot tekevät siitä tärkeän peruselintarvikkeen suurimmassa osassa maailmaa.

Me tunnemme perunalajikkeet ja niiden erilaiset ominaisuudet kuin omat perheenjäsenemme ja voimme tarjota oikean perunan jokaiseen käyttötarkoitukseen, olipa tarpeesi sitten pakkauskäyttöön, kuorintaan tai teollisuuteen.

potato is a true multipurpose food

Muut vihannekset

Sipuli, punajuuri, porkkana ja lanttu ovat juureksista yleisimmät, mutta yhtä mielellämme toimitamme niin bataatteja, nauriita kuin palsternakkojakin. Juurekset tunnetaan yleisesti pitkästä kasvukaudestaan ja erinomaisesta varastosäilyvyydestään.

Toimitamme myös laajan valikoiman avomaa- tai kasvihuonevihanneksia. Sesongin mukaan kauppansa tekevät keräkaali, kukka- ja parsakaali sekä tomaatti, kurkku ja salaatit, kesäkurpitsa ja muut kurpitsat.

Älä huoli, jos etsimääsi tuotteita ei mainittu, hankimme ne tarpeidesi mukaan!

sipulit
punajuuri
porkkanat
keräkaali

Avokado ja muut eksoottiset tuotteet

passionhedelmä
kurkuma
inkivääri
bataatti

Avokadoa hankimme pääasiassa Tansaniasta ja Keniasta, mutta meillä on yhteyksiä myös Etelä-Amerikan tuotantoalueille. Inkivääri ja kurkuma ovat uusimmat tuttavuutemme, mutta olemme iloisia, että meillä on ollut mahdollisuus tutustua heihinkin paremmin.

avokado