Luonnosta kartta

Etsitkö vihanneksia tai hedelmiä?

Ei tarvitse etsiä enää, me hankimme ne sinulle!

Olipa kyse yhdestä rekkakuormallisesta tai koko kauden tuoretuotetoimituksista, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

vihannekset ja juurekset

Tuotteet

Päätuotteemme ovat peruna, sipuli, porkkana, kaali, punajuuri ja avokado, niin tavanomaisena kuin luomunakin. Toimitamme myös muita juureksia, vihanneksia ja hedelmiä. Hankimme paikallisilta, alueellisilta ja kansainvälisiltä toimijoilta, ja kiitos kattavan kumppaniverkostomme, pystymme toimittamaan vaatimuksiesi mukaisia, laadukkaita tuotteita, juuri tarvitsemaasi aikaan ja paikkaan.

Teemme kauppaa koko tuoretuotealan ketjun kanssa. Asiakaskuntamme ulottuu niin pakkaamoista kuorimoihin ja jalostuslaitoksiin, kuin teollisuudesta food serviceen ja tukkukauppaan.

Uutiset

Fruit Attraction -messut Madridissa 3.-5. lokakuuta

Fruit Attraction -messut järjestetään ensi viikolla tiistaista torstaihin IFEMA MADRIDISSA. Luonnosta Finlandin koko tiimi matkustaa paikan päälle tutustumaan messuihin ja tapaamaan asiakkaita. Maria on messuilla tiistaista torstaihin. Antti saapuu paikalle tiistaina iltapäivästä. Heidi ja Kyösti matkustavat Madridiin keskiviikkona iltapäivän/illan aikana. Lisäksi perjantaina koko kansainvälinen Luonnosta-ryhmä pitää yhteisen tiimipäivän, joten olemme rajoitetusti tavoitettavissa puhelimitse.

Potato Europe -tapahtuma ensi viikolla

Syksy ja uusi perunakausi on aluillaan. Myös kauden ensimmäinen perunatapahtuma on jo aivan nurkan takana, kun Potato Europe kokoaa peruna-alan toimijat ensi viikolla Belgian Kainiin. Tapahtuma järjestetään 6.-7.9. Luonnosta Finlandilta paikan päällä vierailevat Antti ja Maria. Luonnosta Hollannista Heero Gramsma ja Luonnosta UK:sta Phil Rayner saapuvat myös paikalle.  Otahan yhteyttä jos haluat sopia tapaamisen sinne!

Haemme Export Manageria!

Haemme Export Manageria kokoaikaiseen työtehtävään Tyrnävälle. Lue tarkemmat tiedot oheisesta ilmoituksesta ja lähetä meille hakemuksesi 12.9.2023 mennessä.

Luonnosta on Kestomenestyjä!

Jo neljättä vuotta peräkkäin Luonnosta sijoittuu kaikkien suomalaisten yritysten sekä oman toimialamme yritysten parhaimpien joukkoon. Tästä on tunnustuksena Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti.

Ota yhteyttä

Meille on tärkeää olla helposti tavoitettavissa. Käännämme joka kiven löytääksemme ratkaisun tarpeisiisi, ja ratkaisemme myös mahdolliset matkan varrella eteen tulevat haasteet.