luonnosta global

Etsitkö vihanneksia tai hedelmiä?

Ei tarvitse etsiä enää, me hankimme ne sinulle!

Olipa kyse yhdestä rekkakuormallisesta tai koko kauden tuoretuotetoimituksista, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

vihannekset ja juurekset

Tuotteet

Päätuotteemme ovat peruna, sipuli, porkkana, kaali, punajuuri ja avokado, niin tavanomaisena kuin luomunakin. Toimitamme myös muita juureksia, vihanneksia ja hedelmiä. Hankimme paikallisilta, alueellisilta ja kansainvälisiltä toimijoilta, ja kiitos kattavan kumppaniverkostomme, pystymme toimittamaan vaatimuksiesi mukaisia, laadukkaita tuotteita, juuri tarvitsemaasi aikaan ja paikkaan.

Teemme kauppaa koko tuoretuotealan ketjun kanssa. Asiakaskuntamme ulottuu niin pakkaamoista kuorimoihin ja jalostuslaitoksiin, kuin teollisuudesta food serviceen ja tukkukauppaan.

Uutiset

Luonnosta on Kestomenestyjä!

Jo neljättä vuotta peräkkäin Luonnosta sijoittuu kaikkien suomalaisten yritysten sekä oman toimialamme yritysten parhaimpien joukkoon. Tästä on tunnustuksena Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti.

Perunan talvipäivät Seinäjoella 13.-14.3.2023

Perunan talvipäivät järjestetään Seinäjoella 13.-14.3.2023 Sokos Hotel Lakeudessa. Ohjelmassa on monipuolisesti asiantuntijapuheenvuoroja niin talous- ja markkinapuolesta kuin kasvinsuojeluaineista ja kasvitaudeista. Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot tapahtuman sisällöstä oheisesta linkistä. Perunan talvipäivät 2023

Tervetuloa osastollemme Fruit Logistica-messuille!

Muutaman poikkeuksellisen vuoden jälkeen Fruit Logistica -messut pidetään taas normaalijärjestelyin Berliinissä helmikuussa. Tarkka aika on keskiviikosta perjantaihin 8.-10.2.2023 ja messupaikkana Messe Berlin. Luonnostan ständi B-51 sijaitsee hallissa 21, jonne pääsee kätevästi pohjoisesta sisäänkäynnistä Masurenalleelta. Suomesta mukana on kolme näytteilleasettajaa, joista Luonnosta on ainoa elintarvikeyritys. Lämpimästi tervetuloa osastollemme!

Potato Europe -tapahtuma Saksassa

Potato Europe järjestetään Saksassa tänä vuonna 7.-8. syyskuuta. Tarkka sijainti on Rittergut Bockerode Hampurin eteläpuolella. Luonnostalta paikan päällä vierailevat Antti Kuusisto, Maria Kallio ja Olga Aunola. Mikäli olet paikan päällä, rimpauta tai nykäise hihasta! Lisätietoa tapahtumasta: https://www.potatoeurope.de/de/

Ota yhteyttä

Meille on tärkeää olla helposti tavoitettavissa. Käännämme joka kiven löytääksemme ratkaisun tarpeisiisi, ja ratkaisemme myös mahdolliset matkan varrella eteen tulevat haasteet.