Luonnosta kartta

Etsitkö vihanneksia tai hedelmiä?

Ei tarvitse etsiä enää, me hankimme ne sinulle!

Olipa kyse yhdestä rekkakuormallisesta tai koko kauden tuoretuotetoimituksista, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

vihannekset ja juurekset

Tuotteet

Päätuotteemme ovat peruna, sipuli, porkkana, kaali, punajuuri ja avokado, niin tavanomaisena kuin luomunakin. Toimitamme myös muita juureksia, vihanneksia ja hedelmiä. Hankimme paikallisilta, alueellisilta ja kansainvälisiltä toimijoilta, ja kiitos kattavan kumppaniverkostomme, pystymme toimittamaan vaatimuksiesi mukaisia, laadukkaita tuotteita, juuri tarvitsemaasi aikaan ja paikkaan.

Teemme kauppaa koko tuoretuotealan ketjun kanssa. Asiakaskuntamme ulottuu niin pakkaamoista kuorimoihin ja jalostuslaitoksiin, kuin teollisuudesta food serviceen ja tukkukauppaan.

Uutiset

Gulfood-messut ensi viikolla Dubaissa

Ruoka- ja juomateollisuuden Gulfood-tapahtuma järjestetään 19.-23.2. Paikkana on Dubai World Trade Centre. Antti Kuusisto and Maria Kallio Luonnosta Finlandilta vierailevat tapahtumassa maanantaista keskiviikkoon. Jos haluat sopia tapaamisen, otathan yhteyttä!

Tervetuloa osastollemme Fruit Logisticaan!

Fruit Logistica -messut järjestetään Berliinin messukeskuksessa keskiviikosta perjantaihin 7.-9.2.2023. Luonnosta-ryhmän osasto löytyy hallista 21, osasto C-41. Fruit Logistica on yksi suurimmista tuoretuotealan tapahtumista. Viime vuonna näytteilleasettajia oli noin 2600 lähes sadasta eri maasta ja tapahtumassa vieraili yli 60 000 kävijää 140 eri maasta. Suomalaisia yrityksiä ei monen montaa tässä tapahtumassa ole esillä, joten lämpimästi tervetuloa …

Lue lisää

Laura Linna nimitetty myyntiassistentiksi

Laura Linna on nimitetty Luonnosta Finlandille myyntiassistentiksi ensi viikosta alkaen. Laura tulee työskentelemään pääasiassa kansainvälisen logistiikan sekä tilaus-toimitusprosessiin liittyvien dokumenttien ja muiden käytännön järjestelyiden parissa sekä hallinnon avustavissa tehtävissä. Hän tulee olemaan tiiviisti yhteydessä niin toimittajiin, asiakkaisiin kuin kuljetusliikkeisiinkin. Tervetuloa tiimiin Laura!

Perunapäivä Kalajoella 31.1.

Tule mukaan Kalajoen perunapäivään keskiviikkona 31.1. Luvassa on mielenkiintoinen ja ajankohtainen ohjelmakattaus. Tapahtuma on maksuton, mutta tarjoilujen vuoksi ilmoittautumisia pyydetään 22.1. mennessä. Ilmoittautumiseen pääset tästä. Luonnosta on mukana omalla ständillään, tulehan juttusille!

Ota yhteyttä

Meille on tärkeää olla helposti tavoitettavissa. Käännämme joka kiven löytääksemme ratkaisun tarpeisiisi, ja ratkaisemme myös mahdolliset matkan varrella eteen tulevat haasteet.