Luonnosta karta

Letar du efter färska grönsaker och frukt?

Du behöver inte leta längre, vi hittar dem åt dig!

Vi är leverantör av färskvaror till kunder över hela Europa är vi här för att hjälpa dig. Oavsett om dina behov är för en billast eller leveranser för hela säsongen, tveka inte att kontakta oss.

grönsaker och rötter

Produkter

Luonnostas huvudprodukter är potatis, lök, morötter, kål, rödbetor och avokado, både konventionell och ekologisk odlad. We also supply other vegetables, fruit and processed potato products. Vi levererar även andra grönsaker, frukt och förädlade potatisprodukter. Vi köper från lokala, regionala och globala leverantörer och tack vare vårt omfattande nätverk kan vi leverera produkter av högsta kvalitet precis när du behöver dem.

We supply to all ends of the frVi levererar till alla delar av färskvarubranschen. Vår kundbas sträcker sig från packerier till skaleri- och bearbetningsanläggningar, från industri till food service och partihandel.

Nyheter

Kontakta oss

Vi anser att det är viktigt att vara lätt tillgängliga när du behöver oss. Vi vänder på varje sten för att hitta en lösning på dina behov och vi löser även de utmaningar som kan dyka upp på vägen.