Våra samarbetspartners

Luonnosta Finland grundades och ägs av potatisodlare i Finland.

En viktig del av vår kultur och grundprinciper är att arbeta i nära samarbete med lokala odlare och producenter och deras handelsföretag, och se till att de är sanna affärspartners, behandlade på ett rättvist och professionellt sätt.

Utöver Finland samarbetar vi med en lång rad kunder och leverantörer runt om i världen. Vårt kontaktnätverk sträcker sig från Europa hela vägen till Arabemiraten, Afrika och Sydamerika. Med huvudkontoret i Finland och dotterbolag i Nederländerna och Storbritannien, har vi uppnått både närvaro och erkännande brett i internationella branschen.

Vi arbetar med professionella leverantörer och ser till att de produkter vi levererar är av rätt kvalitet och andra önskade specifikationer. Vi strävar efter att säkerställa rättvisa villkor för leverantörer och gör vårt bästa för att erbjuda bästa möjliga lösningar för olika produkter.

Luonnosta är ett välkänt varumärke i hela Europa.

Exotiska produkter

Luonnosta har ett systerbolag, Tanzanice Agrofoods Ltd, i Tanzania. Tanzanice har samlat och utbildat ett nätverk av cirka 350 odlare, som producerar ekologisk avokado, samt andra exotiska frukter och grönsaker. Luonnosta ansvarar för försäljning och marknadsföring av dessa produkter i Europa och Mellanöstern. Tanzanice har ett packeri och huvudkontor i Njombe, samt ett kontor i Dar Es Salaam. Certifieringen omfattar GLOBAL G.A.P., GRASP och ekologisk certifiering.

Luonnosta har också en pool av leverantörer i Kenya, samt kontakter i Sydamerika.

Vi arbetar i samarbete med Cool Control BV, i Holland, som tar hand om tulldeklarationer, logistik, lagring och kvalitetsanalys av våra importerade varor.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Video om att producera avokado i Tanzania av Tanzanice Agrofoods Ltd

Jobba med oss?

Har du färskvaror att erbjuda oss eller är du i behov av en specifik produkt?

Är du intresserad av att arbeta med oss? Vi är en pålitlig affärspartner och alltid öppna för nya partners för långsiktigt samarbete. Med vår omfattande kunskap om färskvarubranschen och de senaste marknadsdetaljerna strävar vi alltid efter att hitta den bästa möjliga lösningen för dig.

Lämna oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Luonnosta Finland Team