Yhteistyökumppanimme

Luonnostan perustivat ja omistavat suomalaiset viljelijät.

Tärkeä osa kulttuuriamme ja toimintaperiaatteitamme on tehdä läheistä yhteistyötä paikallisten viljelijöiden ja tuottajien kanssa, ja huolehtia, että he ovat todellisia liikekumppaneitamme, joiden kanssa toimimme tasaveroisesti, reilusti ja ammattimaisesti.

Kotimaan lisäksi teemme yhteistyötä myös laajan asiakas- ja tavarantoimittajakunnan kanssa ympäri maailmaa. Kontaktiverkostomme ulottuu Euroopasta aina Arabiemiraatteihin, Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan asti. Tämän laajan verkoston sekä Hollannin ja Iso-Britannian tytäryhtiöiden myötä olemme saavuttaneet sekä läsnäoloa että tunnettuutta laajalti alan piireissä.

Työskentelemme ammattimaisten viljelijöiden ja tavarantoimittajien kanssa ja varmistamme, että toimittamamme tuotteet vastaavat niin asiakkaan laatuvaatimuksia kuin muitakin määritelmiä. Pyrimme parhaamme mukaan tarjoamaan toimittajillemme parempia toimintaedellytyksiä ja parhaat mahdolliset ratkaisut eri tuotteille.

Luonnosta on arvostettu brändi ympäri Eurooppaa.

Eksoottiset tuontituotteet

Luonnostalla on sisaryritys Tanzanice Agrofoods Ltd. Tansaniassa. Tanzanice on muodostanut ja kouluttanut noin 350 pienviljelijän ryhmittymän, joka tuottaa luomuavokadoja, sekä muita eksoottisia hedelmiä ja vihanneksia. Luonnosta vastaa näiden tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista Euroopassa ja Lähi-Idässä. Tanzanicen päätoimipiste ja oma pakkaamo sijaitsevat Njombessa, lisäksi heillä on toimisto Dar Es Salaamissa. Luomusertifioinnin lisäksi Tanzanicelta löytyy GLOBAL G.A.P. sekä GRASP -sertifikaatit.

Luonnostalla on myös toimittajapooli Keniassa sekä verkostoa Etelä-Amerikassa.

Hollannissa teemme yhteistyötä Cool Control B.V.:n kanssa, joka huolehtii tuontitavaroidemme tullauksesta, logistiikasta, varastoinnista ja laatuanalyyseistä.

Hyväksy statistics, marketing evästeet, jotta voit katsella tämän videon.

Tanzanice Agrofoodsin video avokadojen tuottamisesta Tansaniassa.

Yhteistyöhön kanssamme?

Olisiko sinulla meille tuotteita myytäväksi, vai onko sinulla hankintatarpeita?

Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme? Olemme luotettava liikekumppani ja aina avoinna uusille pitkän tähtäimen yhteistyökumppaneille. Kattavan tuoretuotealan tuntemuksemme ja ajantasaisen markkinatiedon avulla pyrimme aina löytämään sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Luonnosta Finland Team