Maaliskuun tapahtumia

Maaliskuulle on pitkästä aikaa luvassa muutamia peruna-alan tapahtumia.

16.-18.3. on GR Servicellä Skaftungissa avointen ovien päivät. Näytillä on monenlaisia koneita ja laitteita, sekä paikalla luonnollisesti lukuisia yhteistyökumppaneita esittelemässä omia tuotteitaan ja palvelujaan. Myös Luonnosta on tuttuun tapaan paikalla omalla ständillään. Ovet ovat avoinna osoitteessa Skaftungintie 187, 64480 Kristiinankaupunki, keskiviikosta perjantaihin klo 10-16.

Kalajoen kaupunki järjestää perunapäivän tiistaina 22.3. klo 9.30 alkaen. Aamupäivän ohjelmassa on Peruna-elokuva ja lounaan jälkeen on vuorossa perunaseminaari. Seminaarissa on puheenvuoroja usealta taholta, muun muassa Luonnostalta Maria kertoo elintarvikkeiden brändäyksestä ja kansainvälistymisestä viljapuolen kokemukseensa pohjautuen. Kalajoen kaupunki tarjoaa elokuvan, kahvit ja lounaan osallistujille. Myös kauempaa tulevat osallistujat ovat tervetulleita. Ennakkoilmoittautumiset tapahtumaan viimeistään 16.3. mennessä. Linkistä löytyy tarkemmat tiedot: Perunapäivä